Adriaan maakt zich zorgen: Gezondheid Bassie gaat erg achteruit

De gezondheid van Bas van Toor gaat achteruit. De 87-jarige kinderheld zit al sinds 2016 in een rolstoel. Broer Aad (80) heeft het zwaar met de situatie van zijn broer.

In gesprek met RTL Boulevard vertelt Aad over de gezondheid van zijn broer. Door een beroerte, hartstilstand en auto-immuunziekte zit Bas al sinds 2016 in een rolstoel. Hij deed lang zijn best om te revalideren, maar zonder succes. "Het enige dat Bas de hele dag kan doen is zijn rechterhand bewegen. Hij kan er de afstandsbediening van de televisie mee regelen, maar verder heeft hij overal hulp bij nodig."

Het is een treurig vooruitzicht voor de broers, die samen jarenlang kinderen hielpen lachen. "Het wordt helaas steeds een puntje erger... Er is geen hoop dat daar ooit verbetering in komt. Het is wat Bas geregeld tegen me zei: ’Aad, waar verdien ik dit aan?’ En Bas heeft dit absoluut niet verdiend."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties