Afgekickte Douwe Bob 'dronken op Horeca Beurs': "Hij is niet clean"

Douwe Bob
Douwe Bob Foto: © Instagram Douwe Bob

Douwe Bob gaf deze week te kennen helemaal te zijn afgekickt van zijn alcoholverslaving. De zanger schijnt het toch niet lang vol te hebben gehouden, zo meldt Juicechannel op Instagram.

Ook Yvonne Coldeweijer gelooft er maar weinig van en zei al: "Als ik dit soort toneelstukjes op tv zie krijg ik toch gewoon bijna respect voor André Hazes junior, die tenminste nog toegeeft dat hij 8 gram coke per dag snoof op zijn dieptepunt. ‘Ik wil het nooit meer gebruiken.’ Hoe zit het met coke, GHB, ketamine? Waarom praat je daar niet over?”.

Juicechannel meldt: "Een spion meldt: “Hij stond ook gerust op de Horecava met 2 biertjes in zijn hand…” Coldeweijer grapt dat het vast 0.0 biertjes zijn, maar een andere spion weet meer te vertellen: “Hij is niet clean want hij stond dronken nog op de Horeca Beurs in de RAI in Amsterdam afgelopen dinsdag. Hij kwam van de wc waar een rij stond en hij voelde zich dusdanig te goed voor de rij dat hij zich er langs wurmde, zover dat lukte. Maar het was vrij duidelijk dat hij niet nuchter was…” Douwe heeft gisteren zelf trouwens ook een foto geplaatst waarin hij een biertje vast heeft. Wellicht een 0.0, dat kunnen we vanaf hier niet ruiken. Maar niet heel handig om te plaatsen wanneer je net zegt ‘afgekickt’ te zijn.

Lees meer:
0 reacties