Afgekickte Lil Kleine weer aan de alcohol: "Nog niet klaar voor"

Voor het eerst in twee jaar heeft Lil Kleine weer een televisie-interview gegeven. Dat deed hij maandag bij Renze aan tafel. Daar sprak hij over zijn drank- en drugsgebruik en over zijn giftige relatie met Jaimie Vaes. Kleine heeft in en afkickkliniek gezeten maar biechtte op alweer aan de alcohol te zitten.

Hij wil geen ideale schoonzoon worden. Hij heeft na de mishandeling van zijn inmiddels ex-vriendin Jaimie Vaes een maand in een afkickkliniek gezeten in Thailand en heeft nog elke maand zogeheten middelencontroles bij de reclassering. Wel drinkt hij weer. "Het is wel met vuur spelen, want als je een drankje drinkt, denk je ook eerder aan gebruiken. Maar ik ben er wel trots op dat ik kan drinken zonder ernaar te verlangen."

In de kliniek heeft hij geprobeerd af te kicken van de alcohol via het twaalfstappenplan. Dat heeft hij niet afgemaakt, vertelt Kleine. "Het is heel intens. Je kunt dat alleen afmaken als je er klaar voor bent. Ik ben er misschien nog niet klaar voor”, zegt hij. "Ik hoef geen ideale schoonzoon te worden, ik wil mijzelf blijven. Als ik zeg dat ik stop met drinken, dan lieg ik tegen jou."

Lil Kleine zegt veel spijt van zijn daden te hebben. "Ik zou willen dat mijn zoontje zou weten dat ik hier spijt van heb en ik zou willen dat Nederland ziet dat ik hier spijt van heb. Het lijkt me voor de hand liggend dat ik er niet trots op ben.”

Lees meer:
0 reacties