Afvallende Frans Bauer heeft obesitas: "At ik allemaal op een dag"

Frans Bauer
Frans Bauer Foto: © BSR Agency

Frans Bauer is al een tijdje aan het afvallen.Tegenover RTL boulevard vertelt hij over zijn eetgewoonten en hoeveel kilo’s hij al kwijt is.

In de realty-soap De Bauers - 20 Jaar later vertelde de diëtist aan de zanger dat hij obesitas heeft. Daarom heeft hij besloten om te gaan afvallen. Bauer begon met een gewicht van 120 kilo en tijdens de opnames van de soap was dat nog maar 111 kilo. Hij is echter nog steeds aan het strijden met de kilo’s. In gesprek met verslaggever Aran Bade vertelt Frans hoe het met de strijd gaat. “,Ik sport elke dag. Het fust is minder groot. Ik zit nu vlakbij de 100 kilo. In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt.

In de laatste aflevering van de realitserie liet Bauer weten wat hij op een dag at. “Ik eet ’s ochtends brood. Dat kan bruin brood zijn, maar liever wit. Ik pak regelmatig tussendoor een stukje leverworst. Mag geen naam hebben, maar ik pak wel echt vaak een stuk. Ik doe ook weleens gebakken eieren ’s ochtends. Met brood en met bacon. Die bak ik in de boter.” Verder at hij ook een aantal chocolaatjes en pakte hij vaak nog een stukje kaas of leverworst mee als reserve.

De diëtist heeft aan Frans laten weten dat hij zijn levensstijl moet veranderen. Volgens Frans is het echter vooral de schuld van zijn vrouw Marikska. “Ja dáág, douw ik het allemaal in mijn mond?” Frans reageerde daar weer op. “Haal ik die boodschappen?” Waneer Mariska nog een keertje uithaalt. “Wie haalt het uit de kast? Het is ook niet allemaal voor jou bedoeld!”

Lees meer:
0 reacties