Akwasi heeft oogontsteking door haatcomments: "Tips zijn welkom!"

Akwasi heeft een oogontsteking
Akwasi heeft een oogontsteking Foto: © Roddelpraat

Vervelend nieuws rondom Akwasi Owusu Ansah, de activist en tevens bekend als 'Damschreeuwer'. Hij heeft sinds kort een ontsteking bij zijn oog, zo meldt Roddelpraat. Volgens de man komt deze allergische reactie door alle haatcomments die hij heeft gekregen van allerlei mensen op sociale media.

‘Zo werd ik vanochtend wakker. Blijkbaar heb ik een allergische reactie op al die haatcomments. Een ontsteking als deze moet je behandelen met zorg en aandacht. Dat komt wel goed. (alle tips zijn welkom)", aldus Akwasi die flink last heeft en slechts met één oog kan zien.

Akwasi gaat nog even verder en begint over racisme, iets wat hij vaker als onderwerp heeft. "Echter is de andere ontsteking of erger nog, het hardnekkige gezwel dat racisme heet in Nederland vele malen erger. Dat valt niet eventjes te verwijderen met een swipe of schoon te maken met een doekje. Die moet je juist kenbaar maken! Daar moeten we ons samen voor inspannen zodat we de scheef gegroeide ongelijkheid kunnen verminderen zonder ons te laten afleiden door dat gezwel. Dat wat je aandacht geeft groeit, maar met de juiste aandacht kun je het ook laten stoppen met groeien. Verder draait het om hard blijven werken en slim blijven werken. The only way is up!", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties