Akwasi klaar met Nederland: "Mens kan vreselijk lelijk zijn"

Akwasi is een van de meest besproken personen in Nederland van de afgelopen week. Hij werd veelvuldig herinnerd aan zijn hatelijke uitspraken op X (voorheen Twitter). Akwasi had een bericht voor zijn volgers op Instagram.

Akwasi deelde een opmerkelijke boodschap. ‘Dit spotte ik vanmiddag onder mijn ruitenwisser. Afzender onbekend’, schrijft de man on the gram bij een foto van een briefje met daarop de tekst ‘Love you Akwasi’. ‘Lok al mijn verschillende inboxen zijn werkelijk ontploft en overladen met liefde… Vanuit alle hoeken van Nederland maar ook van Nederlanders die in het buitenland wonen én zelfs van mensen die de taal niet spreken!’

‘De mens kan vreselijk lelijk zijn, maar we horen eigenlijk goed naar elkaar te zijn’, vervolgt Akwasi. ‘Het kwaad is sterk, maar de goede (en lieve mensen) zijn met veel en veel meer. Ik word er weliswaar stil van. Dank voor alle steun en liefde van de afgelopen tijd. Het inspireert mij gek genoeg om weer te maken. Dus ik ben maar weer aan het schrijven geraakt… Te lang niet gedaan! Wie weet waar dit naar toe leiden zal.’

Lees meer:
0 reacties