Akyol duidelijk over gefilmde tirade van Nieuwkerk: "Filmpje bestaat"

Özcan Akyol ligt onder vuur na zijn beweringen over een video van Matthijs van Nieuwkerk die rondgaat. Zoals gewoonlijk spaarde Vandaag Inside hem niet.

Akyol beweerde eerder dat er een video rondgaat over Van Nieuwkerk, waarin te zien is dat hij uit zijn slof schiet. Tot op heden is er echter niemand naar voren gestapt die de video wil laten zien. Tijdens de uitzending wordt Akyol over het filmpje bevraagd en of het wel echt bestaat. Akyol geeft moeizaam antwoord op die vraag. "Waar is het filmpje? Op de telefoons van de mensen om wie het gaat."

De columnist wil echter niet het achterste van zijn tong laten zien. "Nee, als je zo gaat provoceren dan hoop je dat diegene die het zegt het gaat geven natuurlijk, maar dat doe ik niet, want het zijn de filmpjes van de mensen en die gaan erover. Ik ga er niet over. Het filmpje bestaat zeker."

Ondertussen wordt Akyol van alle kanten aangevallen met beweringen dat hij het verhaal uit zijn duim zuigt. Daar snapt hij maar weinig van. "Ik verbaas me er een beetje over, want je mag niet aan voortschrijdend inzicht doen. Ik ken hem al best wel lang, maar ik heb hem nog nooit boos gezien, dus als je een filmpje ziet waarop iemand boos is, dan denk je: wie is dit? Ik ken die persoon helemaal niet."

Lees meer:
0 reacties