Akyol niet meer te zien bij Vandaag Inside: "Fouten gemaakt"

Özcan Akyol
Özcan Akyol Foto: © BSR Agency

Presentator Özcan Akyol lijkt voorlopig niet meer te zullen zien in Vandaag Inside. Akyol zou donderdag aanwezig zijn in de studio, maar heeft dat inmiddels afgezegd.

Al weken gaat het over een filmpje waarvan 'Eus' stelt dat het rondgaat en waarin Matthijs van Nieuwkerk zich grensoverschrijdend zou gedragen. Volgens Akyol zouden het heel erge beelden betreffen, terwijl dat dus heel erg mee lijkt te vallen.

Akyol zou inmiddels wel een beetje klaar zijn met het mediacircus. In de uitzending vraagt gast Albert Verlinde of Akyol nog langs komt deze week. "Hmm, nee", zegt Wilfred daarop. Dat bevestigt ook Johan Derksen: "Het ziet er niet naar uit."

Genee licht toe. "Hij heeft aangegeven dat hij het nu even laat lopen. Omdat hij steeds moet herhalen wat hij gezegd heeft wel een beetje vermoeiend begint te vinden." Derksen meent dat Akyol gewoon sorry moet zeggen. "Dan ben je overal van af. En dat kan hij níet opbrengen. Hij ontkent het hier, maar niet met duidelijke argumenten en dan blijft het sudderen. Ja, hij heeft twee fouten gemaakt: hij heeft zich vastgeluld en hij heeft z’n beste vriend laten vallen."

Lees meer:
0 reacties