Alex Soze vertelt verhaal: "Ik mag niet van moslim-mensen houden!"

Alex Soze kennen we allemaal als de schreeuwende vlogger uit Groningen. Hij was vaak in aanraking met de politie maar neemt het nu op voor onschuldige burgers in Israël.

Dit nam niet iedereen hem in dank af. Hij kreeg van veel medelanders reactie en dat was niet erg leuk voor Alex. In een vlog zegt hij hierover: "Er is mij uitdrukkelijk verteld dat het mij een heleboel volgers gaat kosten. Ik begrijp dat niet. Als ik het opneem voor mensen in nood, die ons nodig hebben.... Dat je niet onschuldige mensen gaat bombarderen, dat is gezond verstand! Hoe kan je tegen mij zeggen dat gaat je volgers kosten, doe dat niet! Ik durf te zeggen waar het op staat. Ik ben die persoon die dat dan ook doet en niet zeg ik durf iets en vervolgens niet te doen. Dit heeft met mensen te maken. Als jij menselijkheid heb dan neem je het op voor de zwakkeren, dat is de natuur. Ik ben een drager en draag deze verantwoordelijkheid."

Hierboven de gehele video.

Lees meer:
0 reacties