Alex Soze en Romy zetten opmerkelijke tatoeage: 'Liefdesbaby op komst?'

Alex en zijn Romy lijken dolverliefd
Alex en zijn Romy lijken dolverliefd Foto: © Instagram Alex Soze

Alex Soze kennen we allemaal als de schreeuwende vlogger uit Groningen. Alex eet bekeuringen, rijdt zonder gordel en kan alles kapot maken, behalve zichzelf.

Wat ook kapot was, was zijn relatie met de piepjonge Romy. De jongedame was lange tijd in vrijwel elke vlog te zien. Toch raakte het van de baan en leek Alex een relatie te hebben met de piepjonge Beau, een fijn modelletje die net als Romy opgespoten lippen had. Sommigen denken dat mensen met opgespoten lippen uit Duckstad komen, maar dat klopt natuurlijk niet. Duckstad is fictief en bestaat enkel in strips.

Maar wat schetst onze verbazing.... Alex lijkt weer helemaal terug bij Romy! Hij deelt op Instagram een foto van het verliefde koppeltje met het bijschrift: "Liefde overwint alles". Lekker bezig Alex!

Nu deelt hij zelfs een foto waar ze allebei de namen van hun liefje op het bovenbeen hebben getatoeëerd. Real love! De inzender van dit bericht heeft zelfs het vermoeden dat er toch nog een liefdesbaby aankomt bij het stel. Het zou ze gegund zijn!

Alex en Romy
Alex en Romy Foto: © Instagram Alex Soze

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties