Alex Soze haat Kamyar A: "Al moet ik hier 10 jaar voor zitten"

Kamyar A., die je wellicht zou kunnen kennen van zijn Youtube-serie 'Sterren worden getatoeëerd', heeft een niet zo fijne confrontatie met Alex Soze gehad. Volgens de Alex zou Kamyar het iets te gezellig met z'n ex-vrouw hebben gehad waarna er een discussie is ontstaan waarbij over en weer, en naar eigen zeggen zelfs met een pistool, is gedreigd. Heftig!

Alex Soze vertelt. "Ik gun hem rust, de eeuwige rust. Want ik, en een hele boel slachtoffers van Kamyar, die weten wat hij gedaan heeft. En jij weet dat zelf ook, Kamiar. Rust, de man wil rust nadat ie vrouwen verkracht heeft. De man wil rust nadat ie kinderen misbruikt heeft. Dit zijn dingen waar ik zeker van ben, maar wat niet bewezen is. Waar ik 100% zeker van ben. De man is nog niet veroordeeld en er loopt een onderzoek. De man werkt zich in allerlei bochten dat er geen vuiltje aan de lucht is. Ik kan jullie vertellen dat hij langzaam aan het afbrokkelen is en de waarheid hem inhaalt."

Soze vervolgt. "Al moet ik hier 10 jaar voor zitten. Één mensenleven gered door die vieze hond en dan is mijn missie geslaagd", besluit Soze die boos is.

Lees meer:
0 reacties