Alex Soze heeft deuk in het hoofd: "Ik heb nog teruggevochten"

Alex Soze kennen we allemaal als de rellende vlogger uit Groningen. Hij werd ooit geboren in Oldenzaal, maar 43 jaar later kent het hele land hem als de YouTuber die niks te gek lijkt.

Tegenover ParraTV laat Alex wete hoe zijn leven is verlopen. Hij kende een fijne jeugd. "Alles was er, alle mogelijkheden waren er. Alles in deze maatschappij is aangepast op de gemiddelde mens. Maar ik ben absoluut niet gemiddeld in mijn zijn."

Ook valt het sommigen op dat Alex een deuk in zijn schedel heeft. "Mijn schedel is ingeslagen. Ik ben in een conflict terecht gekomen, woonde in België in die tijd. Een vriend had een café en werd afgetuigd. Dus ik zei ik ben dan nu voor de helft mede-eigenaar. Dan komen ze maar bij mij. Hij zei dat is goed, wat moet je daarvoor hebben? Ik zeg daar hebben we het later wel over. Als jij me dankbaar bent dan merk je dat wel. Dat zijn dingen.. Je bemoeit je met dingen waar je geen weet van hebt. Onbezonnen."

Het liep uit de hand toen Alex een invitatie stuurde. "Ik heb ze uitgenodigd voor een gesprek. Dat zijn jongens die komen met een mannetje of 15, ze weten wat ze doen. Dat is gewoon hun vak, het zijn grote boeven. Er zijn er weinig die met zo'n deuk het na kunnen vertellen. Ik heb nog teruggevochten. Ik ben ben opgepakt want het is helemaal uit de hand gelopen", vertelt Alex.

Lees meer:
0 reacties