Alex Soze looft € 10.000 om stalker te vinden: "Bedreigt m'n kinderen"

Alex Soze kennen we allemaal als de schreeuwende vlogger uit Groningen. Hij geniet veel bekendheid, maar het is niet allemaal koek en ei voor de bekendheid.

Alex vertelt: "Het gaat hier over een hardnekkige stalker. Ik vond de man in het begin zeer amusant.Hij was elke dag aan het reageren op mij en aan het haten. In mijn vakgebied is dat niet erg, dat is goed dat je aandacht krijgt, juice en haat. Dat is mij om het even. Het gaat hier om ene Erik van Zon, ik ken de man niet. Hij doet al drie jaar elke dag zijn best om contacten om mij heen, familieleden kennissen, noem maar op. Hij wil een slecht verhaal over mij vertellen. Ik weet niet wie deze man is, Erik van Zon."

De vlogger gaat nog even door. "Hij doet heel goed zijn best om mij in een kwaad daglicht te zetten. Het begint nu ernstige vormen aan te nemen. Doodsbedreigingen uiten, niet naar mij. Dan moet ie mij pakken, maar hij aast op mijn kinderen die hij prostituees noem. Op meiden waar ik mee date, die hij zou vermoorden. Het neemt ernstige vormen aan. Aangifte zo ik nooit doen, maar dan moet ik het goed in de gaten gaan houden. Ik loof dan ook 10.000 euro uit voor degene die mij kan vetellen wie de persoon achter Erik van Zon is. Dat is voor mij ook veel geld, maar dat heb ik ervoor over nu hij mijn kinderen bedreigd."

Lees meer:
0 reacties