Ali B moet op dag twee verschrikkelijk hard huilen: "Ik ben moe!"

Ali B. voor de rechtbank
Ali B. voor de rechtbank Foto: © BSR Agency

Een flirt wil Ali B zichzelf wel noemen, een vreemdganger ook. Maar dat hij vrouwen ooit tegen hun zin heeft aangeraakt, dat gaat de rapper te ver. Dat hij woensdag voor de rechter moest verschijnen voor het seksueel misbruik van drie vrouwen, is volgens hem allemaal de schuld van onlineprogramma Boos. Op dag twee moest Ali huilen, net als op dag één.

Ali B barst al snel in tranen uit op dag twee. Hij slaat op de tafel voor hem, slaakt een diepe zucht. Tranen. "Ik ben moe! Ik ben moe!" De voorzitter legt hem uit dat het niet anders kan. "Een strafzaak gaat om waarheidsvinding. Dit is hoe het soms gaat in een zaak."

De voorzitter zegt zich de emotie van Ali B wel te kunnen voorstellen. De rechtbank trekt zich even terug voor beraad over het voorstel van de OvJ om de getuige achter gesloten deuren te horen. Ali B zat met zijn hoofd in zijn handen. Het ziet ernaar uit dat de zaak vandaag niet kan worden afgerond. Dat is voor zowel Ali B als de slachtoffers hard, omdat het allemaal al zo lang duurt.

Lees meer:
0 reacties