Ali Bouali nu echt Ali B: Strafonderzoek rond The Voice of Holland

Ali B
Ali B Foto: © Orange Pictures

Het Openbaar Ministerie heeft geopenbaard dat ze een strafonderzoek begint tegen vier verdachten van zedenfeiten rondom talentenjacht The Voice of Holland. Een uitzending van het programma Boos maakte, in januari van dit jaar, duidelijk dat er veel misstanden waren rondom de talentenjacht.

Ali B. is één van de verdachten, er is inmiddels een derde aangifte gedaan tegen hem. Zijn advocaat bevestigt dit in Het AD en geeft aan dat het hierbij om aanranding gaat. Tegen de rapper en jurylid van The Voice, loopt al een onderzoek na twee aangiftes betreffende verkrachting.

Het OM maakt vandaag bekend dat er door vijf personen aangifte is gedaan van mogelijk strafbare zedenfeiten tegen in totaal vier personen. Het Openbaar Ministerie heeft besloten om naar aanleiding van deze aangiftes onderzoek in te stellen. De vier personen, die allen aan The Voice verbonden zijn, worden nu aangemerkt als verdachten.

Het OM noemt geen namen, maar duidelijk is dat tegen Marco Borsato, Jeroen Rietbergen, regisseur Martijn N. en Ali B. meldingen en aangiften zijn gedaan.

Lees meer:
0 reacties