Alsnog dikke straf voor Perez na afloop van race in Singapore

Sergio Perez
Sergio Perez Foto: © BSR Agency

Sergio Perez heeft na afloop van de Grand Prix van Singapore een straf gekregen voor een incident met Alex Albon.

In de Formule 1 Grand Prix van Singapore werd door de wedstrijdleiding al een notering gemaakt van een mogelijk incident tussen Red Bull-rijder Sergio Perez en Williams-rijder Alex Albon. Eerstgenoemde zat hier mogelijk fout, maar het incident werd pas na de race behandeld door de stewards.

Na afloop van de race vinden de aanwezige stewards inderdaad dat Perez fout zit. Hij krijgt voor het incident met Albon een tijdstraf van vijf seconden. Toch houdt hij met de straf de achtste finishplaats, dus qua punten maakt de straf weinig uit. Wel krijgt de teamgenoot van Max Verstappen een strafpunt op zijn licentie, hetgeen vervelend is. Albon was tegelijkertijd ook under investigation voor een mogelijk incident tijdens de virtual safety car, maar dit heeft uiteindelijk geen gevolgen gehad voor de Williams-coureur.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties