Alyssa werkt nooit: "Mijn man moet mij verplicht € 100 per dag geven”

Alyssa en Tom
Alyssa en Tom Foto: © Nieuwsforum

Vrouwen hebben steeds meer te vertellen. Vroeger was de man nog de baas in huis, maar tijden veranderen. Zo ook in huis bij Tom (51) en Alyssa (28). Zij bepaalt, hij betaalt! Zo simpel is het.

Het verhaal van Alyssa en Tom is er een van onverwachte wendingen. Toen ze elkaar ontmoetten, was Tom actief in het leger, een plek waar je misschien niet direct een voedingsbodem voor traditionele levenskeuzes zou verwachten. Alyssa zag echter een kans om hun relatie te verdiepen en Tom de ondersteuning te bieden die hij nodig had door de zorg voor het huishouden op zich te nemen. Dit besluit bleek een win-win voor beiden; Tom omarmde het idee van een traditionele rolverdeling met open armen en ontdekte een nieuw gevoel van tevredenheid in hun gezamenlijke leven.

Toch krijgt Alyssa wel een compensatie voor haar ‘diensten’. Ze krijgt namelijk 100 euro per week om het huishouden op orde te houden. Zeker gezien het leeftijdsverschil vinden veel mensen Alyssa een golddigger. Ze denken dat Alyssa voornamelijk geld aan de kant legt voor als Tom te oud wordt, zodat ze op dit moment met een volle spaarrekening kan vertrekken. Wat zou jij doen?

Lees meer:
0 reacties