Ana laat naam op hoofd tatoeëren: "Als je vriendin dit niet doet..."

Ana Stanskovsky
Ana Stanskovsky Foto: © Instagram Ana Stanskovsky

Een influencer heeft besloten om de naam van haar vriend 'getatoeëerd' op haar voorhoofd te laten zetten. Echt waar... Ana Stanskovsky plaatste een video waarin ze de naam van Kevin op het bovenste deel van haar gezicht liet zetten.

In een video op Instagram zegt ze hier het volgende over: ""Iedereen zei tegen mij dat ik hier spijt van zou krijgen en elke keer als ik in de spiegel kijk ben ik gewoon zoals...ik ben verliefd," zei ze in een nieuwe video."

"Ik hou van de tatoeage en ik hou van mijn vriendje. En ik denk dat als je echt van iemand houdt, je dat gewoon moet laten zien...Weet je, je moet het gewoon bewijzen," zei ze. "Dus ik denk dat als je vriendin jouw naam niet op haar gezicht wil laten tatoeëren, je een nieuwe vriendin moet zoeken want ik denk niet dat ze van je houdt. Dit is de manier waarop je je liefde laat zien."

Lees meer:
0 reacties