Analist door het stof na grap over Michael Schumacher: "Domheid"

Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: © BSR Agency

Michael Schumacher is na zijn ski-ongeluk al jaren van de radar verdwenen. De 7-voudig wereldkampioen Formule 1 is niet meer in de openbaarheid verschenen aangezien het niet zo best met hem lijkt te gaan.

Formule 1-analist Antonio Lobato uit Spanje maakte vorige week een zeer pijnlijke grap over Michael Schumacher, hetgeen hij flink moest bezuren. "Laat Adrian Newey (engineer bij Red Bull, red.) maar alvast bibberen van angst, want Antonio Lobato komt eraan", zegt een van zijn collega’s nadat Lobato zijn mening heeft gegeven over de race. Lobato dacht gevat te zijn en zei: "Laat Michael (Schumacher, red) al maar bibberen. Nee, niet Michael, want die kan niet meer bibberen", ’grapte’ hij.

Dit viel niet goed bij menigeen, velen eisten het ontslag van Lobato, die vervolgens excuses maakte. "Ik heb een fout gemaakt zonder slechte bedoelingen”, aldus Lobato. „Het was gewoon een fout uit pure domheid en de onmacht om mezelf op een correcte manier te uiten. Misschien omdat ik al te lang wakker was, de jetlag die z’n ding nog deed of wat dan ook. Dat zijn geen excuses. Ik ben te ver gegaan en maakte een foute opmerking."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties