André Hazes en Monique hebben 'moderne' relatie: "Wel trouw!"

42951074 BSR AGENCY
42951074 BSR AGENCY Foto: © BSR Agency

André Hazes en Monique Westenberg kennen een turbulent leven. André is vaak op pad om zijn centen te verdienen en hield aan al deze activiteiten ook nog wat affaires over.

Dit lijkt achter de rug en de twee zijn weer helemaal gelukkig met elkaar. Tegenover LINDA vertelt André hoe het nu zit. "Wij hebben jaren in Berkel gewoond en eigenlijk was ik daar doodongelukkig. Behalve mijn gezin had ik er niemand, dus was ik altijd aan het vluchten. Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid, waar mijn vrienden van vroeger wonen, mijn oom en tante, neefjes."

Hazes sport veel en is veel met vrienden. Twee of drie keer per week slaapt ie bij Monique. "Omdat wij gewoon niet meer zeven dagen per week bij elkaar op schoot kunnen zitten. Maar we zijn wel trouw aan elkaar. Zo, dat ik dat nog eens zeg, hè? Ik besef nu heel goed hoeveel slapeloze nachten ik Monique bezorgd heb, maar destijds vond ik dat ze zeurde."

Inmiddels is de zanger nuchter. "Of het nou de ruzies waren die we hadden of de vrouwen voor wie ik koos. Vanaf mijn vijftiende is er nooit een hele week geweest waarin ik niet dronk." Die tijd is voorbij en ze leven nog lang en gelukkig.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties