André Hazes en Monique Westenberg gaan volgas: 'Tweede baby onderweg'

Monique Westenberg en André Hazes
Monique Westenberg en André Hazes Foto: © BSR Agency

André Hazes en Monique Westenberg zijn gelukkiger dan ooit. Na een moeilijke tijd waarin André zijn geluk bij andere vrouwen beproefde, zijn ze weer lekker samen.

Hun kindje Dré is inmiddels alweer wat ouder en de vraag is dan ook of er ooit nog een baby zal komen. André vertelde tegenover 100%NL het volgende: “Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden. Ook omdat ik de eerste jaren van Dré toch wel veel gemist heb. Dat had met werk te maken, maar de momenten dat ik wel vrij had, had ik mijn tijd beter kunnen besteden.”

Wekblad Story speculeert nu dat de tweede baby al onderweg is: “Een van de eerste keren dat de volkszanger zo enthousiast sprak over zijn kinderwens, bleek Monique zwanger van hun zoon Dré!” Een paar jaar geleden liet Monique nog weten: “Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie in de vriezer. De terugplaatsing gebeurt wanneer de rust is teruggekeerd.” De rust lijkt inmiddels teruggekeerd, komt er dan tóch een broertje of zusje voor kleine Dré?

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties