André Hazes en Monique Westenberg veroordeeld door de rechtbank

André Hazes met Monique Westenberg
André Hazes met Monique Westenberg Foto: © Orange Pictures

André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) zijn door de rechtbank van Rotterdam veroordeeld voor leerplichtverzuim. Beiden moeten een boete betalen van 450 euro, wat in totaal dus neerkomt op 900 euro.

Hazes en Westenberg hadden na mondelinge toestemming bij de leerplichtambtenaar vakantie aangevraagd voor april vorig jaar. Later heeft de leerplichtambtenaar het voorstel toch afgewezen, maar Hazes en Westenberg besloten toch met Dré op vakantie te gaan.

Dré had daardoor langer dan tien dagen vrij, waarvoor ze nu gestraft zijn. De inhoudelijke behandeling van de zaak vond, mede vanwege de leeftijd van de zesjarige Dré, achter gesloten deuren plaats. De uitspraak is wel openbaar te zien.

Hazes en Westenberg waren aanwezig in de rechtbank, maar besloten de uitspraak niet af te wachten. Nienke Hoogervorst, de advocaat van het stel, heeft aan het ANP laten weten dat zij niet bij de uitspraak aanwezig zijn 'in verband met andere afspraken'.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties