Andre Hazes en Monique Westenberg wéér uit elkaar: "Shocking"

André Hazes
André Hazes Foto: © Orange Pictures

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn weer uit elkaar. Of het verrassend te noemen is of niet, volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee niet meer bij elkaar.

Voor een docu-serie op Videoland kwamen de twee weer voor even samen. Lang heeft dit niet geduurd. Volgens Coldeweijer zijn Hazes en Westenberg na nog geen tien weken alweer weg bij elkaar.

“André heeft Monique weer gedumpt”, scrijft Coldeweijer. “Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon. Hoewel hij na de docu dacht dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat (zoals ik had voorspeld) natuurlijk helemaal niet waar hij warm voor loopt.”

Heeft Andre Hazes al een nieuwe vlam? “Heeft André een ander? Hmmm who knows… Zou heel goed kunnen. Hij staat er in ieder geval wel weer voor open en heeft nu geen interesse meer in Monique. Nahhh. Sta nergens meer van te kijken, maar vind het toch shocking weer.”

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties