André Hazes vraagt dit bizarre bedrag voor een half uurtje zingen!

Andre Hazes
Andre Hazes Foto: © YouTube

André Hazes is weer helemaal terug in de schijnwerpers. Na diverse affaires en een tijd van afkicken heeft de zanger zich weer helemaal gefocust op het maken van muziek.

Onlangs lanceerde Videoland de twee documentaire over het leven van André Hazdes. Het gaat om een vervolg op André Hazes Crossroads. Hierin stonden vooral drank en drugs centraal. In The Next Chapter gaat het over zijn comeback. Normaliter doe je dat wanneer je comeback succesvol is en alles weer voor de bakker is. Maar André doet het gewoon terwijl hij die comeback nog aan het maken is. En ja, de eerste klachten staan alweer online.

Hazes kan je ook inhuren voor je buurtfeest of verjaardagspartijtje. Hij heeft wel een steeds hoger wordende vraagprijs voor een optreden van 30 minuten. André kent geen schaamte en eist een bedrag van 19.500 euro voor slechts dertig minuutjes zingen, zo meldt Showblad. Het is maar net waar je je geld aan wilt uitgeven.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties