Andy van der Meijde doet onthulling: "Hij beft met mes en vork"

Andy van der Meijde had onlangs vrijgezellenfeest van de broer van zijn vrouw Melissa, zo komt aan het licht in 'Bij Andy Thuis op de Bank'. Glenn Helder, die ook aangeschoven is, laat weten dat Andy hem dit verhaal voor de uitzending vertelde.

Andy van der Meijde vertelt zelf het verhaal wel even. "10 uur 's ochtends begonnen met deze jongens", wijzend naar een groep achter hem. "4.00 uur 's nachts gingen we naar bed. 'S ochtends om 10.00 uur gingen we terug en ik kwam thuis na 2 uur in die bus. Onderweg even stoppen om te eten en ik dacht lekker naar bed te kunnen. Zegt m'n vrouw: 'Kom, we gaan naar Loetje...' Weet je wat ze zegt daarna? 'We gaan naar m'n ouders koffie drinken.' Ik zeg hier, dikke lul. Ik ga naar bed, ik kon niet meer."

Tot slot haalt Andy zijn zwager nog even door de mangel. "Ja, het was een mooi feest." Wijzend naar z'n zwager zegt Andy: "Hij sprak ook slang ineens", met z'n tong uit de mond. "Oh nee, z'n vrouw kijkt ook!". Maar hij is een hele nette jongen, hij beft met mes en vork! Nu hou ik op", besluit de lachende oud-international.

Lees meer:
0 reacties