Andy van der Meijde wijst NOS af: "Nee, nooit. Past niet bij mij"

Andy van der Meijde
Andy van der Meijde Foto: © Pro Shots

Andy van der Meijde zal niet aanschuiven bij een voetbalpraatprogramma bij de NOS. De oud-prof is een gewilde analist, maar een programma als Studio Voetbal ziet hij niet zitten.

"Nee, nooit", is Van der Meijde duidelijk in De Telegraaf. "Past niet bij mij. Moet ik me inhouden, kan ik niet mezelf zijn. Ik heb bij ESPN aan zo'n tafel gezeten en dat was op zich best aardig, maar twee uur voor een wedstrijd al beginnen te praten en anderhalf uur na zo'n potje nóg, dat duurt me veel te lang man."

Van der Meijde zit wel aan tafel bij Veronica Offside. "Het was mijn droom om ooit aan zo’n tafel te zitten waar een beetje over voetbal wordt geouwehoerd. Ik heb er even aan mogen ruiken bij VTBL, de opvolger van Voetbal Inside bij RTL, maar dat werd – ongetwijfeld met een goede reden – meteen geschrapt door Peter van der Vorst toen hij daar de baas werd. Nu krijg ik een nieuwe kans bij Veronica Offside. Praten over het mooiste wat er is, beetje gekkigheid, kleedkamerhumor. Echt mijn ding. Veel zin in."

De oud-international leeft nog steeds voor het voetbal. "Ik ben ermee opgegroeid, voetbal zit in mijn hart. Kijk er graag naar, maar voor zo’n programma nog niet genoeg. Dat gaat veranderen, ik wil van alles op de hoogte zijn", aldus Van der Meijde, die niet als professor zal uitleggen hoe het moet. "Nee zeg, ik ben geen trainer. Ik ken mijn eigen kwaliteiten en beperkingen. De rol van oefenmeester is niks voor mij."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties