Anna Nooshin probeerde Yvonne om te kopen: "Doe het nou niet"

Anna Nooshin
Anna Nooshin Foto: © Pro Shots

Anna Nooshin is in een duur Amsterdams restaurant op haar plaaggeest Yvonne Coldeweijer afgelopen. Ze probeerde haar daar om te kopen met wat drankjes, zo vertelt Coldeweijer.

Nooshin werd twee jaar geleden door Coldeweijer neergezet als iemand die volgers koopt en haar relevantie verloren heeft. Dat steekt bij de influencer. Toen ze beide in een Amsterdams etablissement verbleven, zocht Nooshin de confrontatie.

" ‘Annanoes’ kwam een keer. Ik zat in een heel duur restaurant te eten, Nela, en toen kreeg ik ineens drankjes naar me toe. Die ging mij toen drank sturen. Ik zei al tegen mijn vriendin: ‘Het is gewoon niet nodig. Doe het nou niet.’ Want het maakt me niet uit."

Ze vervolgt in De Juice Show: "Ik haat haar niet, maar ik vind haar ook niet leuk, dus het maakt me niet uit. Maar toen ging ze me drank sturen. Op een gegeven moment vond ik het sneu. Toen heb ik maar een drankje teruggestuurd als een soort van witte vlag ofzo. Maar toen kwam ze dus naar me toe."

"Ging ze dus naast mij zitten", vervolgt Yvonne. "En dan ging ze vertellen van: ‘Ja, ik vind het gewoon heel… Ik hoop dat we nu normaal tegen elkaar kunnen doen.’ Ik zeg: ‘Waar heb jij het over? Ik doe met iedereen normaal, maar als ik morgen juice over je heb, dan post ik het gewoon weer.’ Het is ook een beetje mijn stijl, hè?"

"Toen zei ze: ‘Ja, ja, dat begrijp ik wel. Dat is ook jouw werk en zo.’ Ja, kijk, mensen denken dat ik die mensen echt diep en diep haat, maar het is gewoon iets wat ik schrijf en daarna ga ik weer naar de Appie, boodschappen doen. Jongens, jullie lezen dit toch ook gewoon van: hahaha, next. Zo schrijf ik het ook. Ik lig niet wakker met rancune naar BN’ers ofzo", sluit Coldeweijer af.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties