Arie Boomsma: "Helft van de Vandaag Inside-kijkers zijn meelopers!"

Arie Boomsma
Arie Boomsma Foto: © YouTube

Arie Boomsma is niet te spreken over het televisieprogramma Vandaag Inside. De presentator is regelmatig onderwerp van gesprek, maar in de Playboy haalt Boomsma flink uit naar de heren.

Boomsma steekt van wal: "Op een gegeven moment kom je erachter: er zijn mensen die wat je doet of wie je bent heel leuk vinden en er zijn mensen die dat niet vinden, en dat heeft met mij niks te maken. Ze kijken naar mij vanuit hun leven. Als het gaat over sport en gezondheid, is het voor iemand die niet zo gezond is en liever niet niet te veel in beweging komt makkelijk om dan zijn pijlen op mij af te vuren. Logisch. Want het confronteert. Het is soms wel vervelend hoor. Besproken worden kan veel onrust geven", vertelt de fitness-fanaat.

Doet hij dan op Vandaag Inside? "Ja, maar ik heb me een paar jaar geleden voorgenomen daar niet meer op te reageren in interviews. Je houdt het zo in stand. Dat programma ontstijgt voor mij niet wat er in de roddelbladen wordt geschreven. Het zijn geen mensen die ik ooit om advies zou vragen. Ze zijn op geen enkele wijze een autoriteit op het gebied van sport of gezondheid, waar ik me over uitspreek. Maar ze geven wel een vrijbrief aan hun kijkers om ook iets te vinden. De helft van de mensen die naar dit programma kijkt is dezelfde groep als die op het schoolplein vroeger stond te kijken als er iemand in elkaar geslagen werd of uitgelachen," vervolgt hij over Vandaag Inside. "Meelopers. En dan zijn er een paar die echt rechtsonderbuikig, racistisch, seksueel intimiderend, vrouwonvriendelijk en homofoob denken. De ontevreden mopperaars in ons land," besluit Arie.

Lees meer:
0 reacties