Barbie was prostituee: "Zit ondergedoken en deed zelfmoordpoging"

Iedereen kent Samantha de Jong als Barbie van Oh Oh Cherso. Ze is nog altijd heel bekend maar het is bergafwaarts gegaan met Barbie. Ze ziet haar kinderen niet meer en werd gedwongen prostituee. Tevens zit ze ondergedoken uit angst voor mensen uit de wereld van de prostitutie.

Samantha vertelt tegenover PowNews haar heftige verhaal: "Zoals iedereen weet heb ik veel meegemaakt. Ik heb in de gedwongen prostitutie gezeten. Sinds kort ben ik daaruit. Ik was 19 toen ik bij Oh oh Cherso begon. Ik deed mee voor de gein en het werd een superhit. Het leverde bekendheid en geld op, dat was heel erg leuk. Daarna is er ellende van gekomen. Ik ben de kinderen en Michael kwijtgeraakt."

Zelfmoordpogingen en een zware depressie volgden. Samantha: "Totdat ik ergens belandde en in de gedwongen prostitutie zat. Daar kwam ik niet meer uit. Ik ben ook uit een hele gevaarlijke situatie gered, anders had ik hier niet meer gezeten. Ik moest kiezen om uit Den Haag te verdwijnen. Vandaar dat ik nu hier zit. Godzijdank heb ik mensen kunnen inlichten en die hebben me opgehaald. Ik was gewoon een lopend lijk, zo vermagerd. Als mensen erachter komen waar ik zit komen ze me halen. Ik heb niks gedaan, maar omdat ik in hun ogen veel geld opleverde... Het is heel heftig, het is moeilijk om over te praten."

Lees meer:
0 reacties