Bauer: "Ik dacht: ze gaat dood. Dat is het enige dat ik niet aankan"

Frans Bauer
Frans Bauer Foto: © Pro Shots

Frans Bauer heeft in zijn leven behoorlijk veel te maken gehad met dood en verdriet. De 49-jarige zanger beleefde vorig jaar echter het moeilijkste moment toen zijn vrouw Mariska een herseninfarct kreeg.

"We waren samen, we zijn altijd samen", vertelde hij zondag in het programma De Kist. "We waren aan het praten, en op een gegeven moment begon ze gek te praten. Voor je het weet zit je bij een huisarts, voordat je het dán weet zit je in het ziekenhuis. Het werd eigenlijk alleen maar slechter en slechter. Dan ga je heel gekke dingen denken."

"Ik dacht: ze gaat dood. Dat dacht ik echt", vervolgt de volkszanger. "Dat is het enige dat ik niet aan kan. Je beseft op zo'n moment, dat het heel erg fout dreigt te gaan, hoeveel je van iemand houdt. Dan is die angst voor de kist duizend keer groter dan als ik er zelf in zou moeten gaan", aldus Bauer, die zich machteloos voelde. "Je kan er voor haar zijn, maar je kunt niks doen. Ik bid eigenlijk nooit, maar sinds die dag wel." Met Mariska gaat het goed. "Het is een wonder dat ze zover is gekomen."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties