Begrip voor FvD-aangifte tegen Derksen: "Ik zou ook ontstemd zijn"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Bram Moszkowicz begrijpt goed dat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet aangifte gaat doen tegen Johan Derksen. De tafelgast van Vandaag Inside gaf aan dat hij behoorlijk klaar is met Baudet zijn aanwezigheid in de Tweede Kamer.

"Ze moeten die gozer gewoon liquideren", zei Derksen, waarna presentator Wilfred Genee Derksen corrigeerde door te zeggen dat Derksen 'elimineren' bedoelde. Baudet is niet te spreken over de uitspraken van Derksen, en Moszkowicz snapt de woede van de FvD-leider.

"Het wordt enigszins lacherig gezegd, maar het zal je maar gezegd worden, hè?", zo vertelt Moszkowicz bij Shownieuws. "Hij zegt: ‘Ze moeten die man gewoon liquideren.’ Dat zijn de woorden die hij gebruikt. Als ik Thierry Baudet zou zijn, zou ik daar ook ontstemd over zijn, to say the least."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties