Begrip voor FvD-aangifte tegen Derksen: "Ik zou ook ontstemd zijn"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Bram Moszkowicz begrijpt goed dat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet aangifte gaat doen tegen Johan Derksen. De tafelgast van Vandaag Inside gaf aan dat hij behoorlijk klaar is met Baudet zijn aanwezigheid in de Tweede Kamer.

"Ze moeten die gozer gewoon liquideren", zei Derksen, waarna presentator Wilfred Genee Derksen corrigeerde door te zeggen dat Derksen 'elimineren' bedoelde. Baudet is niet te spreken over de uitspraken van Derksen, en Moszkowicz snapt de woede van de FvD-leider.

"Het wordt enigszins lacherig gezegd, maar het zal je maar gezegd worden, hè?", zo vertelt Moszkowicz bij Shownieuws. "Hij zegt: ‘Ze moeten die man gewoon liquideren.’ Dat zijn de woorden die hij gebruikt. Als ik Thierry Baudet zou zijn, zou ik daar ook ontstemd over zijn, to say the least."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties