Berghuis: "Als je twee van de beste spelers in Eredivisie hebt..."

Steven Berghuis en Steven Bergwijn
Steven Berghuis en Steven Bergwijn Foto: © Pro Shots

Steven Berghuis is blij met de komst van Jordan Henderson. De creatieveling hoopt zo zelf wat minder in de spotlights te staan.

"Heel goed. Hij heeft heel veel meegemaakt en weet wat ervoor nodig is om prijzen te winnen. Hopelijk kan hij een puzzelstukje zijn om ons verder te brengen. Hij kan dat natuurlijk niet alleen, dus wij zullen hem moeten helpen - en hij ons. Ik denk dat we zijn ervaring goed kunnen gebruiken", zo reageert Berghuis bij ESPN op de komst van de Engelsman.

"Iedereen kijkt veel naar mij en Bergwijn. Ik denk onterecht. Als je twee van de beste spelers in de Eredivisie hebt, dan moet je ze eerder koesteren dan andersom." Of dat niet juist een compliment is? "Dat weet ik niet... Hij en ik zijn wie wij zijn. Wij zijn aanvallers, moeten creatief zijn en creëren. Wij kunnen niet bezig zijn met wat er allemaal achter ons gebeurt. Bergwijn en ik moeten in de posities aan de bal komen, waarin we het kunnen gaan doen. Het zou gek zijn als het probleem bij mij en Bergwijn ligt."

Lees meer:
0 reacties