Berghuis neergesabeld: "Rare kwal op het veld, een nare vrucht"

John van Zweden was bepaald niet blij dat Maurice Steijn tekende bij Ajax, maar gunt de hoofdtrainer wel het beste. De trainersklus van Steijn in Amsterdam was geen succes en de oud-eigenaar van Swansea City is daarnaast bepaald niet onder de indruk van één bepaalde Ajacied.

"Ik spreek Maurice geregeld, het gaat goed met hem", begint Van Zweden in een video-item van Voetbalzone. "Je hoeft zeker geen medelijden met hem te hebben. Ik ben supertrots op wat hij gepresteerd heeft. Ik denk dat hij een flinke zak geld mee heeft gekregen en hij blijft vrij van schuld, omdat iedereen die Duitser (Sven Mislintat, red.) aanwijst als schuldige."

Ook gaat de voormalig eigenaar van Swansea City in op Ajacied Steven Berghuis. "Als hij naar ADO was gekomen en hij had met zijn middelvinger naar de fans van ADO gestaan, zoals hij als speler van Feyenoord bij Ajax deed, zou ik zo’n gozer niet in mijn club willen hebben", legt Van Zweden uit."

"Ik ken die gast niet, maar kan hooguit zeggen dat ik het een rare kwal vind op het veld. Het is een nare vrucht. Ik vind zijn gedrag ontoelaatbaar, Maurice ook. Wij houden daar helemaal niet van. Ik snap dat je als trainer niet verder wil met zo’n gozer. Ik denk dat ze bij Feyenoord blij zijn dat hij is opgerot", aldus de 'behangkoning' van Den Haag.

Lees meer:
0 reacties