Big Brother-winnaar Jill heeft prijzengeld op: "Laatste beetje is er door"

Jill de Goede in Big Brother
Jill de Goede in Big Brother Foto: © YouTube

Jill de Goede werd na de winst van het programma Big Brother 2021 in één klap een BN'er. De goedlachse dame won maar liefst € 70.405,50,-. Nu, bijna twee jaar later, is dat prijzengeld volledig verdwenen, er is geen cent meer over.


Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan', grapt Jill tegenover Story. Jill legt daarna serieus uit: 'Ik moest mijn opa een groot deel terugbetalen voor mijn opleiding, ik heb een stukje gedoneerd aan het ziekenhuis en een auto (een Mini, red.) gekocht. En het laatste beetje is er denk ik echt door, ik heb echt niets meer van het gewonnen geld.

Op dit moment is Jill opnieuw op televisie. Ze is te zien in Echte Meisjes in de Jungle.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties