"Bij Derksen heb ik het idee dat het een soort liefkozing is"

Stella Bergsma's optredens bij Vandaag Inside waren geen groot succes. Na twee optredens schoof de schrijfster niet meer aan bij de heren. Johan Derksen noemde haar zelfs 'een kutwijf'.

Bij HLF8 werd Bergsma opnieuw geconfronteerd met de uitspraken van Derksen. Het doet haar weinig vertelt ze. "Ik vond het echt niet vervelend. Ik vind Derksen eigenlijk een schatje. Bij hem heb ik het gevoel dat het een soort liefkozing is als hij me een kutwijf noemt.”

Dat ze niet meer aanschuift had volgens Derksen niets te maken met een 'ban'. Bergsma zegt van wel. "Sorry, maar ze hebben me in de ban gedaan. Ze vinden gewoon dat ik daar niet pas en dat vind ik wel jammer, want ik vind dat ze dan toch niet echt openstaan voor een heel ander soort iemand. Ik heb het gevoel dat ze in een soort dynamiek met elkaar zitten, waar ik ook echt niet in pas, maar ze zouden daar iets opener in moeten zijn."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties