"Bij Derksen heb ik het idee dat het een soort liefkozing is"

Stella Bergsma's optredens bij Vandaag Inside waren geen groot succes. Na twee optredens schoof de schrijfster niet meer aan bij de heren. Johan Derksen noemde haar zelfs 'een kutwijf'.

Bij HLF8 werd Bergsma opnieuw geconfronteerd met de uitspraken van Derksen. Het doet haar weinig vertelt ze. "Ik vond het echt niet vervelend. Ik vind Derksen eigenlijk een schatje. Bij hem heb ik het gevoel dat het een soort liefkozing is als hij me een kutwijf noemt.”

Dat ze niet meer aanschuift had volgens Derksen niets te maken met een 'ban'. Bergsma zegt van wel. "Sorry, maar ze hebben me in de ban gedaan. Ze vinden gewoon dat ik daar niet pas en dat vind ik wel jammer, want ik vind dat ze dan toch niet echt openstaan voor een heel ander soort iemand. Ik heb het gevoel dat ze in een soort dynamiek met elkaar zitten, waar ik ook echt niet in pas, maar ze zouden daar iets opener in moeten zijn."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties