Bijzonder: Model Elina (33) trouwt met steenrijke Argentijn (77)

Elina Fernández en Eduardo Constantini
Elina Fernández en Eduardo Constantini Foto: © Dagelijkse Feitjes

Een wel heel bijzonder liefdesverhaal in Argentinië. De 33-jarige Elina Fernández, model van beroep, werd daar namelijk op slag verliefd op de man van haar leven: de 77-jarige Eduardo Costantini.

Fernández beweert dat ze op slag verliefd werd, al zijn er ook genoeg mensen die vraagtekens plaatsen bij de relatie. Costantini wordt namelijk beschouwd als de rijkste man van Argentinië, met een vermogen van een miljard dollar.

De twee besloten in 2020 in het huwelijksbootje te treden. Velen denken dat het model alleen maar bij hem is vanwege zijn enorme rijkdom, maar Elina wil daarvan niks weten. "Toen ik hem voor het eerst zag, was ik single en wilde ik niemand ontmoeten, maar toen ik hem leerde kennen veranderde alles. Ik voelde meteen iets in mij, ik werd meteen verliefd op hem."

"Hij zette mijn leven op zijn kop, ik had nooit verwacht dat ik me aan iemand zou hechten, maar nadat ik hem had ontmoet, was alles anders", aldus de gelukkige Fernández, die benadrukt dat het haar niet om het enorme vermogen van Costantini gaat.

Lees meer:
0 reacties