Biseswar over pistool op veld: "Wil niet te veel over details kwijt"

Diego Biseswar
Diego Biseswar Foto: © Pro Shots

Diego Biseswar vertrok in 2011 bij Feyenoord en kwam via onder meer Kayserispor en PAOK Saloniki terecht bij Apollon Limassol. De tweevoudig international heeft er een lange carrière opzitten en beleefde vele avonturen.

Zo ook dat de voorzitter van PAOK Saloniki, Ivan Savvidis het veld betrad met een pistool op zak. Daarover vertelt de oud-speler van Feyenoord in de podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus. "Dat was wel een mannetje. Hij was een kort mannetje met een grijze baard. Een soort opa. Het was ook een lieve man, heel zorgzaam. Een soort vaderfiguur voor ons."

Toch bood de voorzitter zijn excuses aan. "Hij heeft wel sorry tegen ons gezegd. Ik wil niet te veel over de details in gaan, maar hij heeft wel sorry gezegd. Officieel mag hij een pistool bij zich hebben. Als je in Griekenland een bepaald vermogen hebt dan kan je een vergunning ervoor krijgen in Griekenland en in Rusland, waar hij vandaan kwam. Hij heeft gewoon een vergunning om dat bij zich te dragen, maar het veld ermee opkomen is ongelooflijk."

Hoe zat dit dan precies? "Hij zei sorry dat dit jullie is overkomen. Het spijt me. Toen zei hij dat hij vergund was en legde toen uit: ‘Je moet het zo zien. Soms heb je je telefoon in je zak maar soms vergeet je dat je hem bij je hebt. Ik deed mijn jas uit niet wetende dat ik vandaag ja ‘mijn telefoon’ bij me had.’ Wij begrepen het niet. Je kan toch niet een vergelijking maken met een telefoon en dat zeiden we ook. Maar ook dat we nog steeds van hem houden. Zorg dat je er nog steeds voor ons bent en dat was wel het geval."

Lees meer:
0 reacties