Bizar! 'Danny Blind gaat opnieuw vreemd, wintersport afgelast'

Danny Blind
Danny Blind Foto: © Pro Shots

Voormalig trainer van Ajax Danny Blind is al geruime tijd getrouwd met Yvonne Blind. Het paar heeft twee kinderen: Daley Blind en Zola Blind. Toch is Danny niet blind te vertrouwen, zo vertelt het juicekanaal @Juicechannel__ op Instagram donderdag.

Het kanaal meldt op dat Danny dit jaar niet op wintersport gaat, en dat heeft een opmerkelijke reden. "Danny en zijn vrouw Yvonne gaan traditiegetrouw met een groep vrienden ieder jaar op wintersport. Dit jaar gingen ze niet mee en dat heeft een juicy reden. Vorig jaar tijdens de wintersport trip is Danny namelijk vreemd gegaan. Zijn vrouw Yvonne is hier uiteindelijk achter gekomen. Als straf hebben ze besloten om niet meer mee te gaan, omdat de kans groot is dat de vrouw waarmee hij vreemd ging daar ook weer zou zijn."

Even later meldt @Juicechannel__ nog wat aanvullends: "We horen nu van bronnen dat het blijkbaar niet de eerste keer is dat Danny buiten de pot heeft gepist. Ook daar zou zijn vrouw van op de hoogte zijn. Daley heeft het in iedere geval niet van een vreemde. Over hem zijn er ook al meerdere keren verhalen over vreemdgaan in de media verschenen", besluit Yvonne.

Scoop over Danny Blind
Scoop over Danny Blind Foto: © @Juicechannel__
Lees meer:
0 reacties