BIZAR! 'Mislintat verdient mogelijk aan transfers': Onderzoek gestart

Sven Mislintat
Sven Mislintat Foto: © Orange Pictures

Volgens Andy van der Meijde is er een onderzoek gestart naar Sven Mislintat. Volgens de voormalig voetballer wordt er onderzocht of de Ajax-directeur mogelijk heeft verdiend aan bepaalde transfers van afgelopen zomer.

"Ik heb in de wandelgangen gehoord dat er een onderzoek is gestart naar Mislintat", zegt Van der Meijde maandagavond in Veronica Offside. "Dat is geen grap, dat heb ik echt gehoord. Ze gaan uitzoeken of hij er zelf geld aan verdient. Dat is wat ik gehoord heb. Ik weet er zelf niets van", benadrukt de oud-Ajacied.

Wilfred Genee kijkt vol verbazing naar de zaken bij Ajax. "Een onderzoek, dat is lekker op tijd. Dan heb je een headhuntersbureau dat die man gescout heeft samen met Edwin van der Sar (ex-algemeen directeur, red.) en Maurits Hendriks (Chief Sports Officer, red.), dan haal je een man die de clubcultuur op geen enkele manier kent en die alleen maar spelers uit de tweede divisie haalt voor veel te veel geld..."

Ook Wesley Sneijder reageert: "Als dat echt gebeurd is, dan mag je het alles en iedereen kwalijk nemen bij Ajax, ook de Raad van Commissarissen, die de transacties moet controleren", aldus de voormalig international.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties