Bizar! 'PSV-er Tillman en vrouw Kees Luijckx rijden scheve schaats'

Malik Tillman en Sanne Clements
Malik Tillman en Sanne Clements Foto: © Pro Shots

De selectie van PSV is deze week op Ibiza en een aantal spelers werden gezien op een feest in de bekende uitgaansgelegenheid Ushuaia. Dat een enkeling het meer dan gezellig heeft, blijkt uit een post van het juichekanaal Juicechannel

Zij vermelden op Instagram dat PSV-speler Malik Tillman en persvoorlichter van PSV Sanne Clements het samen iets te gezellig hadden. Geschreven wordt donderdagmiddag: "De vrouw van ESPN-presentator Kees Luijckx heeft daar gisterenavond een scheve schaats gereden. Van betrouwbare bronnen hebben wij namelijk gehoord dat Sanne Clements gisteren vreemd is gegaan met voetballer Malik Tillman! De selectie en de staf van PSV zijn momenteel op Ibiza en Sanne, de vrouw van Kees, is werkzaam voor PSV."

Ze gaan nog iets verder in op de details: "Gisteren waren ze bij Ushuaïa en daar hadden Sanne en Malik het al gezellig met elkaar. Daarna is het volgens onze bronnen een stapje verder gegaan op de hotelkamer." Er zijn overigens geen beelden naar buiten gekomen en ook van de kant van PSV is nog geen reactie gekomen op het nieuws van het juicekanaal.

@Juicechannel__
@Juicechannel__ Foto: © @Juicechannel__
Lees meer:
0 reacties