Bizarre ruzie tussen Derksen en De Jong: "Die kutstukjes van jou"

Johan Derksen en Angela de Jong zijn na dinsdagavond geen beste vrienden meer. De twee hadden een bizarre ruzie tijdens de uitzending van Vandaag Inside, met John de Mol als hoofdonderwerp van de discussie.

Maandag uitte De Jong kritiek op de omgang van De Mol met de bedenker van de show Marble Mania en zijn 'schijterige houding' in het dossier rondom The Voice of Holland. "Jouw obsessie om De Mol een pootje te lichten is zó groot dat je doorslaat", begon Derksen aan tafel. Er volgde een discussie, waarna 'De Snor' wel wanhopig leek: "Zo is het niet gegaan. Zo is het helemaal niet gegaan", riep hij onder meer.

Ook verdedigde Derksen Peter Gillis. De Jong vindt het belachelijk dat hij nog altijd op tv mag, maar Derksen vindt dat niet meer dan normaal. "Die directie is zelfs daarheen gegaan, hebben een gesprek met die man en die vrouw gehad en zij hebben gezegd: ‘Het is een echtelijke twist, maar er is echt niets gebeurd.’ Als het OM geen onderzoek instelt, is er dus niets gebeurd."

"Het OM is een rechtszaak begonnen! Hallo, onderzoek?! Er loopt een rechtszaak, hè?", reageert De Jong daarop. "Jij pakt het allemaal aan om De Mol in een kwaad daglicht te stellen. Ik heb schijt aan John de Mol", is de reactie van Derksen. "Wij durven hier alles over John de Mol te zeggen, maar ik vind het stuitend wat jij doet en ik vind ook dat jouw hoofdredacteur je erop aan moet spreken, want je bent ongeloofwaardig", is hij duidelijk.

Als het aan hem ligt, wordt De Jong monddood gemaakt door het Algemeen Dagblad als het gaat over de kritiek op De Mol. "De Mol wordt neergezet als een krullenjongen die niks gepresteerd heeft. (…) Jij hebt persoonlijk wat tegen De Mol en als ik hoofdredacteur van het AD was zou ik zeggen: ‘Angela, nou maar even niet over De Mol.’" De Jong wijst erop dat ze ook regelmatig kritiek uit op andere personen uit de televisiewereld.

Dat doet Derksen echter niks: "Het staat in geen verhouding met de hele familie De Mol die altijd aan de schandpaal genageld wordt." De Jong haalt vervolgens hard uit: "John heeft het grootste schandaal in zeventig jaar televisie aan zijn broek hangen, hij heeft mensen in dienst die beticht worden van huiselijk geweld, hij heeft een zoon die niet helemaal kosjer is. (…) Me dunkt dat ik die toch kritisch mag volgen? Maar als ik iets schrijf over John de Mol, dat is zó zielig voor John!"

Derksen heeft naar eigen zeggen geen medelijden met De Mol, maar over De Jong is hij duidelijk: "Nou, die kutstukjes van jou beginnen me tegen te staan. Jij bent echt een vrouw. Dit gezeur… Deze discussies komen me echt…", aldus De Snor.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties