Bjorn van de anabolendans onder vuur bij dames: "Stuurde dickpics!"

Anabolen Bjorn
Anabolen Bjorn Foto: © YouTube

Iedereen wordt de laatste tijd GEBJORNT: met zijn anabolen dans komt Bjorn overal op je tijdlijn voorbij. Maar er is niet alleen positief nieuws, hij krijgt via het juicekanaal @juichechannel__ beticht van allerlei minder leuke dingen richting vrouwen.

We hebben niet alle beschuldigingen op een rij gezet die het zojuist genoemde juicekanaal allemaal openbaar gooit over de man die bekend werd met zijn anabolendans. Het kanaal beschrijft een inzending: "Ondertussen stroomt onze dm nog steeds vol over Björn de anabolen danser. Hij dreigt ook bij veel meiden dat hij ze zwart gaat maken als ze niet doen wat hij zegt. Onder andere gooit hij je nummer op s**swebsites of je profiel in bepaalde groepen waardoor je vriendschapsverzoeken krijgt van vieze mannen."

Een ander bericht van @juichechannel__ over de anabolendanser luidt: "Deze man is niet goed. Woont bij mij in de buurt. Doet dit al jaren. Stuurde uit het niks dickpics naar mij en wilde dat ik wat terugstuurde. Begon te dreigen dat hij mijn naam overal zwart ging maken. Belde op via facetime en ging vervolgens zichzelf bevredigen met z'n kleine pi**ie. Graag anoniem!". We hopen dat het goed gaat met eenieder die bij deze zaak betrokken is en blijven het juicekanaal volgen voor updates.

Anabolen Bjorn onder vuur bij juicechannel
Anabolen Bjorn onder vuur bij juicechannel Foto: © @juicechannel__
Lees meer:
0 reacties