Boer Harm-masker online te bestellen: "Dat kan ik niet onthullen"

Boer Harm
Boer Harm Foto: © Boer Harm

Hij is een enorme hit: Boer Harm. De mysterieuze entertainer zijn masker online aangeschaft. Het masker is geïnspireerd op de monnik uit Robin Hood. De maker van het masker is blij met de aandacht en weet óók wie de artiest is.

De zanger van de hit Brommers Kieken kocht het masker voor minimaal 609,61 euro. Via verkoopswebsite Etsy is het masker te koop voor 532,21 euro. Het masker moet helemaal uit Illinois komen, dus ook verzendkosten van 77,40 euro komen er nog bovenop.

Sergey Mezhericher, eigenaar van The Masker, bevestigt de aankoop van het masker door de entertainer. Het originele design komt van Broeder Tuck uit het Robin Hood boek. "Ik vind de roman leuk en we wilden een masker maken dat anders zou zijn, dat vooral een grote pasvorm zou hebben. Plotseling kwam dit personage in mijn gedachten. Daarop besloten we een masker dat zou passen bij de Broeder Tuck-kenmerken."

Vertellen wie de persoon is achter het masker doet hij echter niet. "Ik hoop alleen dat jullie begrijpen dat ik niet kan onthullen wie er achter het masker zit, tenzij ik toestemming van hem krijg", besluit hij. 

Lees meer:
0 reacties