Borsato heeft het mentaal zwaar en leeft geïsoleerd van buitenwereld

Marco Borsato
Marco Borsato Foto: © BSR Agency

Marco Borsato heeft het mentaal erg zwaar. Dat vertellen zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops tegenover Shownieuws.

Het advocatenduo geeft aan dat de zanger nog altijd geïsoleerd van de buitenwereld leeft. Ook vindt hij het erg lastig dat het zo lang duurt. Wel zou hij hebben gezegd dat hij liever wil dat het onderzoek goed wordt gedaan dan snel. Hij heeft het er dus voor over zolang dat de kwaliteit van het onderzoek ten goede komt.

Het zou zomaar kunnen dat Borsato nog langer moet wachten. Onlangs liet Geert-Jan Knoops nog weten dat het misschien nog tot 2025 kan duren. Ook vertelde hij destijds dat het niet goed gaat met de zanger, waaronder vanwege de enorme druk die op deze strafzaak ligt.

Ook liet de familie van Borsato zich eerder dit jaar uit over de situatie. Leontine Ruiters, de ex van de zanger, wilde er echter niet zoveel over kwijt. "We gaan verder niet zoveel over privédingen vertellen, dat hebben we afgesproken. Dat houden we lekker voor ons, maar wij gaan als gezin heel goed. We zijn nog steeds heel hecht, ondanks de zware en moeilijke periode."

Ook zijn dochter Jada liet van zich horen en is het eens met haar moeder. "Ik sluit me erbij aan. Ik ga niet te veel over privéomstandigheden praten, maar ik denk dat wij als gezin heel sterk met z'n allen staan en daar ben ik heel trots op," aldus de dochter van de zanger.

Lees meer:
0 reacties