'Borsato maakt misbruik van vaderrol': "Onder rokje tussen haar benen"

Marco Borsato kijkt sip voor zich uit...
Marco Borsato kijkt sip voor zich uit... Foto: © BSR Agency

Marco Borsato wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje. Yvonne Coldeweijer komt donderdag met meer details over de 56-jarige zanger.

"Toen de vader van het slachtoffer van Marco overleed, heeft hij zich opgeworpen als vaderfiguur", vertelt Coldeweijer op haar Instagram-account. "Hij kwam daar wekelijks over de vloer. Hij heeft misbruik gemaakt van deze vaderrol door haar te betasten, ook onder haar rokje tussen haar benen. Een traumatische ervaring voor het slachtoffer. Ik vind dat erger dan wat Thijs Römer gedaan heeft. Deze rechtszaak zal meer dimensies krijgen dan de vieze appjes van Thijs. Ook omdat Marco een hele nare tegenaanval heeft ingezet."

Borsato heeft namelijk ook aangifte tegen het vijftienjarige meisje gedaan vanwege 'smaad en laster'. "Ook hebben zijn advocaten in de media gebracht dat zij graag een dossier willen inbrengen met 29 getuigenverklaringen van mensen die zeggen dat het zou gaan om smaad en laster", aldus Coldeweijer. "Ik denk niet dat deze 29 mensen erbij waren toen hij met zijn vingers aan haar geslachtsdeel zat. Dat is ook de reden dat het OM deze 29 verklaringen op dit moment niet in behandeling wil nemen. Het OM heeft genoeg bewijs om over te gaan tot vervolging van dit pure strafbare feit."

Lees meer:
0 reacties