Borst hekelt Veronica Offside: "Genee is een sluwe, ijskoude pundit"

Hugo Borst
Hugo Borst Foto: © Pro Shots

Hugo Borst ziet het niet zitten om aan te schuiven bij de nieuwe voetbaltalkshow van Wilfred Genee. Borst was gevraagd als vaste tafelgast maar hij vindt de presentator sluw en ijskoud.

Wilfred Genee is deze week begonnen als presentator van zijn nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside. Er is geprobeerd om Hugo Borst als vaste tafelgast te strikken, maar daar heeft Borst geen trek in. "Ik heb een aanbieding op zak”, onthult Borst in zijn column in Het Algemeen Dagblad. “Een nieuw voetbalprogramma met veel kabaal. Ik moet het niet doen, Veronica Offside. Ik hou van warme, empathische presentatoren en Genee is – hoe kundig ook vaak – een sluwe, ijskoude pundit.”

Ook ziet Borst het helemaal niet zitten bij Wesley Sneijder aan te schuiven. "Ik heb gehoord dat ik verplicht word om voor de uitzending Wesley Sneijders lievelingsgerecht te eten. Frikadel, kaviaar met bladgoud. Maar ik ben allergisch voor bladgoud van de nouveau riche.”

De andere vaste analist is Andy van der Meijde. Ook zijn aanwezigheid lijkt voor Hugo Borst een reden om af te zeggen. "Ik heb gehoord dat ik na de uitzending verplicht naast Andy met zijn gigantische geslacht moet afdouchen – en naakt heb ik nogal een minderwaardigheidscomplex. Voetbal Offside. Dat gaat ’m niet worden.”

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties