Brabantse gemeente neemt felle maatregelen: "Patserig rijgedrag"

Mercedes Benz AMG G63
Mercedes Benz AMG G63 Foto: © Pro Shots

In de Brabantse gemeenten Halderberge en Roosendaal is men de dure auto’s meer dan zat. De auto’s scheuren namelijk flink, zegt burgemeester Han van Midden.

“Het hard rijden met bijvoorbeeld gehuurde snelle auto’s uit het buitenland is iets dat we al langere tijd kennen. Ik zie dit patserige rijgedrag met enige regelmaat en het is mij een doorn in het oog”, zegt Van Midden in De Telegraaf.

In Roosendaal zijn drie flitspalen neergezet. “We zouden geholpen zijn met regelruimte en middelen vanuit het rijk om te helpen in de strijd tegen dit fenomeen.”

Afgelopen vrijdag kwamen in Oud Gastel, behorend bij Halderberge, twee moeders en twee kinderen om het leven na een botsing met de gehuurde Mercedes AMG van een 27-jarige Roosendaler.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties