Brabantse gemeente neemt felle maatregelen: "Patserig rijgedrag"

Mercedes Benz AMG G63
Mercedes Benz AMG G63 Foto: © Pro Shots

In de Brabantse gemeenten Halderberge en Roosendaal is men de dure auto’s meer dan zat. De auto’s scheuren namelijk flink, zegt burgemeester Han van Midden.

“Het hard rijden met bijvoorbeeld gehuurde snelle auto’s uit het buitenland is iets dat we al langere tijd kennen. Ik zie dit patserige rijgedrag met enige regelmaat en het is mij een doorn in het oog”, zegt Van Midden in De Telegraaf.

In Roosendaal zijn drie flitspalen neergezet. “We zouden geholpen zijn met regelruimte en middelen vanuit het rijk om te helpen in de strijd tegen dit fenomeen.”

Afgelopen vrijdag kwamen in Oud Gastel, behorend bij Halderberge, twee moeders en twee kinderen om het leven na een botsing met de gehuurde Mercedes AMG van een 27-jarige Roosendaler.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties