BREAKING | Dit is de nieuwe vriendin van Peter Gillis: "Enorm zorgzaam"

Peter Gillis
Peter Gillis Foto: © Instagram Peter Gillis

Peter Gillis is weer gelukkig in de liefde. De 61-jarige ondernemer heeft sinds twee maanden een relatie met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, zo vertelt hij aan tijdschrift Privé. De nieuwe liefde van Gillis zal ook te zien zijn in zijn programma Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond begint.

"Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan. Van het ene op het andere moment was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen", aldus Gillis in Privé. "We zijn vijf jaar samen geweest, dat kon ik niet zomaar afsluiten. Na een maand of twee heb ik het dagelijkse leven weer opgepakt."

Een paar maanden later kwam Gillis op zijn eigen vakantiepark Wendy tegen en er was gelijk een klik. "Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd", vertelt zij aan het blad. "Peter is enorm zorgzaam, dat merkte ik toen al."

De dame in kwestie luistert naar de naam Wendy van Hout. “Ik heb het zo met haar getroffen. Aan alles merk ik dat het goed zit tussen ons. Daarom doet ze ook mee aan de soap Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond van start gaat op SBS6″, kondigt Peter (61) aan. De vakantieparkenbaas ‘ging door een diep dal’ na de breuk met Nicol, maar Wendy trok hem daar uit. Ze ontmoetten elkaar op eerste paasdag in de horeca van zijn park Blauwemeer.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties