BREAKING | 'Mislintat dwong Sosa vlak voor transfer van agent te wisselen'

Sven Mislintat
Sven Mislintat Foto: © Orange Pictures

Dinsdagavond kwam het nieuws al naar buiten dat technisch directeur Sven Mislintat mogelijk privé had verdiend aan de transfer van Borna Sosa. Nu blijkt echter dat de Duitse bestuurder de Kroaat met klem zou hebben geadviseerd om van zaakwaarnemer te veranderen.

Sosa koos voor Arthur Beck als belangenbehartiger en laat Beck nu net aandelen hebben in het bedrijf van Mislintat. Alleen met Beck als zaakwaarnemer zou Sosa de transfer van VfB Stuttgart naar Ajax hebben kunnen maken, zo meldt De Telegraaf. Tot 31 augustus werd Sosa namelijk bijgestaan Thies Bliemeister van CAA Stellar, maar op de slotdag van de window kwam de interesse van Ajax in Sosa naar buiten.

Mislintat vroeg een videogesprek aan met Sosa, die tot zijn eigen verbazing ook Beck zou hebben gezien aan de andere kant van het scherm. Dit zou ook zijn bevestigd door CAA Stellar en staat ook in WhatsApp-verkeer tussen Sosa en Bliemeister. Sosa zou aan Bliemeister hebben duidelijk gemaakt dat een transfer naar Ajax alleen maar met Beck gemaakt kan worden, omdat Mislintat alleen zaken met die agent wil doen en niet met CAA Stellar.

Dit wekt verbazing bij het bedrijf, aangezien men eerder ook al eens deals sloot met Ajax en Sosa ook een contract had bij CAA Stellar. Sosa zou zich er ook ongemakkelijk bij hebben gevoeld om Bliemeister te verlaten, maar wilde de kans om tot medio 2028 bij Ajax te tekenen niet aan zich voorbij laten gaan.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties