Bridget Maasland in de bres voor Heleen van Royen: "Wereld is verknipt"

Bridget Maasland en Andre Hazes
Bridget Maasland en Andre Hazes Foto: © BSR Agency

Heleen van Royen presenteerde onlangs haar boek 'Juice'. Hierin laat ze doorschemeren wel klaar te zijn met roddeltantes en juicekanalen. Bridget Maasland was ook aanwezig en deelt die mening, zo laat ze weten in de podcast BLVD.

Bridget. "Dat was best gek, want ik had ‘m al gelezen. Ik was wel blij dat ik dat al had gedaan. Ik wil altijd alles lezen. Wel vond ik het moeilijk om te lezen, omdat ik aan beide kanten sta. Als ik Boulevard presenteer sta ik aan de kant van de media. Wij plegen hoor- en wederhoor. Als Boulevard zijnde worden we op een hoop gegooid, dat vond ik wel erg jammer."

Er waren meer BN'ers. "Ik zag onder anderen Samantha Steenwijk, Royce de Vries, Peter Plasman en nog meer personen. Er waren heel veel mensen ter inspiratie voor dit boek, inclusief ikzelf. Ik hoop dat het enorm een spiegel gaat voorhouden aan alle media. We leven in een wereld die best wel verknipt is en daar mogen we best wel wat secuurder mee omgaan", besluit de ex van Andre Hazes.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties